Mot bakgrund av händelserna kring Coronavirus COVID-19, vill Smartab ta tillfället i akt att informera våra kunder om hur verksamheten agerar i dessa tider.

I nuläget är Smartabs samtliga funktioner, huvudkontor, lager och distriktsäljare tillgängliga som vanligt under våra normala öppettider, för att fortsätta erbjuda er, våra kunder, den service och de produkter som efterfrågas.

Detta kan givetvis förändras med kort varsel, men vi uppmanar dig som kund att diskutera med vår lokale distriktsäljare om hur just era behov ser ut och hur ni önskar att vår kontakt den närmaste tiden skall se ut. Vår ambition är kunna vara så flexibla som möjligt kring besök, eller inte, i era lokaler.

Du hittar kontaktuppgifter till din lokala kontaktperson här:
http://www.www.smartab.com/Saljare

Smartab vill tacka för er förståelse och ert förtroende i dessa utmanande tider.