Du är här: HemOm SmartabVåra tjänster

Våra tjänster

Smartab säljer och levererar produkter för fordonsvård, rengöring och ytbehandling.
Kunderna är företag med höga miljö- och kvalitetskrav som väljer oss för
att vi kan vår sak och alltid finns nära till hands i våra rullande butiker.

Rikstäckande organisation
Med vår rikstäckande organisation bestående av egna distributionsbilar, eller som vi gärna kallar det, ”rullande butiker”, finns vi alltid nära er för att snabbt och enkelt kunna ge en service utöver det vanliga.

 

Mer än 85% av sortimentet i våra ”rullande butiker”
Vårt framgångskoncept bygger framförallt på tillgängligheten till det stora sortiment genom våra ”rullande butiker”. Stora butiksinredda och välfyllda lastbilar kör varje dag runt med mer än 85% av vårt sortiment på lager, allt från 205-liters fat med alkalisk avfettning till minsta lilla kol för polermaskin. Man handlar precis det antal som behövs, och kan självfallet få samtliga av våra produkter demonstrerade.

 

Teknisk expertis och mångårig erfarenhet
Med mångårig erfarenhet av att lösa alla typer av problem inom kemikalie- och bilvårdsbranschen kombinerat med teknisk expertis hjälper vi till att hitta den perfekta blandningen av produkter, utrustning och support för att tillgodose våra kunders behov. Fordon är idag en av de största kapitalinvesteringar vi gör och underhåll och skötsel har avgörande betydelse för livslängd och funktion. Då är det viktigt att kunna lita på sin leverantör och dess produkter.

 

Egen produktutveckling
Autosmarts egna design- och ingenjörsavdelning har utvecklat en komplett uppsättning av tillbehör och utrustning. Varje produkt är designad för att hjälpa er att få ut det mesta möjliga av alla våra kemikalier.

 

Koncentrerade produkter
Autosmarts produkter är mer koncentrerade än andra produkter på marknaden.

 

Kostnadseffektiva automatiska blandarsystem
Vår uppsättning av kostnadskontrollsystem sätter spädningsnivåer som ger det optimala resultatet till den lägsta möjliga kostnaden.