Du är här: HemOm Smartab

Om Smartab

Vi har i över 30 år levererat produkter och kunskap för rengöring och vård av fordon till tusentals kunder över hela Sverige.

Från norr till söder går våra butiksbilar och täcker hela landet.

Smartab grundades 1993 och är sedan länge marknadsledande när det gäller försäljning och distribution av bilvårdsprodukter, tvättutrustning och industrikemikalier.
Med agenturer från bl.a. Autosmart International, Rozone och Vaportek är det idag mer än 9000 företag och institutioner som årligen köper och i sin produktion använder våra högkvalitativa produkter. Med vår rikstäckande organisation bestående av ”rullande butiker” servar vi hela Sverige. Även du som privatperson har möjlighet att använda Autosmarts produkter, vänd dig till någon av våra återförsäljare. Huvudkontor och centrallager är beläget i Uppsala och här driver vi också den mycket uppskattade Smartabskolan som rönt stor uppmärksamhet inom fordonsnäringen i Sverige. Som kund till Smartab kan man vara säker på att alltid erbjudas de modernaste produkterna och att kemikalierna som levereras är funktionella och miljöanpassade.

Våra tjänster

Teknisk expertis och mångårig erfarenhet
Smartab säljer och levererar produkter för fordonsvård, rengöring och ytbehandling. Kunderna är företag med höga miljö och kvalitetskrav som väljer oss för att vi kan vår sak och alltid finns nära till hands i våra rullande butiker.

Miljö & Kvalitet

Med tanke på miljö och kvalitet varje dag
Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 & ISO 9001. Vi är anslutna till Förpacknings- och tidningsinsamlingen samt El-kretsen för producentansvar för elektriska och elektroniska produkter. Vi har produkter som är godkända för Naturskyddsföreningens kemikaliesvep samt miljömärkningen Svanen.