Du är här: HemOm SmartabSamarbetspartners

Samarbetspartners

Vi på Smartab uppskattar människor och organisationer som vill göra världen lite bättre, ett steg i taget. Vi har under åren träffat många eldsjälar som delar vår syn på fordonsvård, säkerhet och miljötänk.
På denna sida har vi samlat några av de människor och organisationer vi valt att samarbeta med.
PWR Racing
PWR Racing grundades 2012 av Peter ”Poker” Wallenberg och Daniel Haglöf. Teamet har sedan växt från ett litet tvåbilsteam till en av de största drivkrafterna inom svensk racing. Med starka värderingar och lika självklara som okonventionella idéer är teamet en katalysator inom motorsport.
Sirius - Gränslös Fotboll
Gränslös Fotboll, ett CSR-projekt som drivs av Sirius IK, började med fem till tio fotbollsglada ungar, en kasse dricka, bullar och en kul stund på en fotbollsplan i Uppsala erbjuder nu inte bara Nattfotboll på lördagkvällar utan även parafotboll, karriärstöd, Gränslös Fotboll Cup, lovaktiviteter och mycket annat. Idrott skapar drömmar - Drömmar bygger samhällen!
Brovallen Design
Brovallen Design är ett av STCC:s mest erfarna team med över 20 års racing i STCC och har varit en samarbetspartner till Smartab under många många år. Brovallen Design är ett högteknologiskt och professionellt företag som strävar efter perfektion, innovation och hållbar utveckling inom motorsport såväl på banan som utanför.
Joacim Rickling
Joacim Rickling är spannmålsodlaren på Upplandsslätten som blev känd genom Bonde söker fru. Nu delar han med sig av bilder på lantbruket, jakt och familjen till mer än 73 000 följare på Instagram. Joacim använder produkter från Smartabs Jord & Skog sortiment.
Malmbergs Åkeri
Malmbergs Åkeri från Visby Gotland är välkänt namn för många som är seriösa när det kommer till välskötta fordon. Malmbergs har bl.a. vunnit Nordic Trophy, ett öppet nordiskt mästerskap för customiserade lastbilar. Autosmart produkter används för att hålla dessa skinande rena.
Lukas Koos (Kooz)
Lukas Kooz har byggt om bilar halva sitt liv. Och han har gjort det bra. Redan som tjugoåring fick ha ta emot mängder av priser och utmärkelser för sitt bilbyggande. Idag, tjugo år senare, är han fortfarande en av våra främsta bilbyggare. Lukas är en välkänd förespråkare av Autosmart-produkterna som han använt under många år till sina bilar.
Åberg Motorsport
Smartab under många år haft ett givande samarbetat med Åberg Motorsport som kör Legends Cup.
Akademiska Sjukhusets Barnfond
Akademiska sjukhusets barnfond har som syfte att främja barns vård vid Akademiska sjukhuset, region Uppsala, genom att stimulera det friska hos det sjuka barnet, stödja den läkande miljön och utvecklingen av omvårdnad för det sjuka barnet samt verka för en stimulerande helhetsmiljö. Genom insamlade resurser ska fonden skapa trivselskapande åtgärder för att underlätta barns sjukhusvistelse, påskynda deras rehabilitering samt berika deras fritid och rekreation.
CleanSea
CleanSeas mål är att göra en insats för marina djur och skapa en hållbar framtid för våra hav, full av liv, inte plast. Det gör de genom att ta bort skadligt skräp från havet och kusterna i Sverige. Hittills har de tagit bort över 25 000 kilo skräp! Vi på Smartab stöttar CleanSea i deras kontinuerliga arbete med detta..
ECPAT Sverige
ECPAT Sverige är en barnrättsorganisation som arbetar mot sexuell exploatering av barn. CPAT grundades 1990 i Thailand efter att sexuell exploatering av barn hade blivit ett uppmärksammat problem i Sydostasien. ECPAT Sverige är sedan 1996 självständig medlem i ECPAT International och ingår i ett globalt nätverk med 123 organisationer i 104 länder. Smartab har under många år stöttad ECPAT i deras viktiga arbete.
SOS Barnbyar
I år har vi valt att stödja SOS Barnbyars arbete för Ukrainas framtid Över 3 miljoner ukrainska barn är berövade tillgången till utbildning, och har därmed fråntagits en grundläggande rättighet. Årets julklapp är därför ett bidrag till SOS Barnbyar och deras arbete för att få tillbaka Ukrainas barn till skolan.