Du är här: HemOm SmartabSamarbetspartners

Samarbetspartners

Vi på Smartab uppskattar människor och organisationer som vill göra världen lite bättre, ett steg i taget. Vi har under åren träffat många eldsjälar som delar vår syn på fordonsvård, säkerhet och miljötänk.
På denna sida har vi samlat några av de människor och organisationer vi valt att samarbeta med.
PWR Racing
PWR Racing grundades 2012 av Peter ”Poker” Wallenberg och Daniel Haglöf. Teamet har sedan växt från ett litet tvåbilsteam till en av de största drivkrafterna inom svensk racing. Med starka värderingar och lika självklara som okonventionella idéer är teamet en katalysator inom motorsport.
Sirius - Gränslös Fotboll
Gränslös Fotboll, ett CSR-projekt som drivs av Sirius IK, började med fem till tio fotbollsglada ungar, en kasse dricka, bullar och en kul stund på en fotbollsplan i Uppsala erbjuder nu inte bara Nattfotboll på lördagkvällar utan även parafotboll, karriärstöd, Gränslös Fotboll Cup, lovaktiviteter och mycket annat. Idrott skapar drömmar - Drömmar bygger samhällen!
Brovallen Design
Brovallen Design är ett av STCC:s mest erfarna team med över 20 års racing i STCC och har varit en samarbetspartner till Smartab under många många år. Brovallen Design är ett högteknologiskt och professionellt företag som strävar efter perfektion, innovation och hållbar utveckling inom motorsport såväl på banan som utanför.
Joacim Rickling
Joacim Rickling är spannmålsodlaren på Upplandsslätten som blev känd genom Bonde söker fru. Nu delar han med sig av bilder på lantbruket, jakt och familjen till mer än 73 000 följare på Instagram. Joacim använder produkter från Smartabs Jord & Skog sortiment.
Nils Andersson (KMS Racing)
Smartab är huvudsponsor för Nils Andersson som kör för Kristoffersson Motorsport (KMS). Nils kör i rallycrossens Supercar Lites. Med en flerfaldig världsmästare som mentor, ett grymt team i ryggen och en bra bil är Nils redo för stordåd. Att representera ett så framgångsrikt team som KMS ställer förstås också vissa krav, men Andersson är förberedd på den pressen: - Ingen har högre förväntningar är jag själv har. Jag har aldrig tränat så hårt som i år, allt för att bli uthållig och orka prestera i svåra situationer.
Malmbergs Åkeri
Malmbergs Åkeri från Visby Gotland är välkänt namn för många som är seriösa när det kommer till välskötta fordon. Malmbergs har bl.a. vunnit Nordic Trophy, ett öppet nordiskt mästerskap för customiserade lastbilar. Autosmart produkter används för att hålla dessa skinande rena.
Giving People
Vi på Smartab stödjer Giving People. Giving Peoples vision är att inget barn i Sverige ska leva i utanförskap eller fattigdom. De är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige.
Lukas Koos (Kooz)
Lukas Kooz har byggt om bilar halva sitt liv. Och han har gjort det bra. Redan som tjugoåring fick ha ta emot mängder av priser och utmärkelser för sitt bilbyggande. Idag, tjugo år senare, är han fortfarande en av våra främsta bilbyggare. Lukas är en välkänd förespråkare av Autosmart-produkterna som han använt under många år till sina bilar.
Åberg Motorsport
Smartab under många år haft ett givande samarbetat med Åberg Motorsport som kör Legends Cup.