Du är här: HemService

Service

Smartab har sedan många år tillbaka agentur på ett flertal varumärken.
Detta innebär att vår välutrustade verkstad i anslutning till huvudkontor och lager i Uppsala kan hjälpa till med service eller reparation av er maskin. Se nedan specifik information kring de olika produkterna. För övriga frågor kring serviceärenden och reklamationer, hänvisar vi till vår växel, telefon: 018- 15 31 00
Mytee
Smartab har sedan många år tillbaka agenturen på Mytee hetvattenklädseltvättar i Sverige. Detta innebär att vår välutrustade verkstad i anslutning till huvudkontor och lager i Uppsala kan hjälpa till med service eller reparation av er maskin.
Näsström Maskin AB
Smartab är återförsäljare av Näsström Maskin AB. Detta innebär att vi inte utför någon service eller reparation på dessa maskiner. Samtliga ärenden ej gällande Näsström Maskins garanti, såsom service eller reparation hänvisas till Näsström Maskin AB. direkt.
Rozone
Smartab har sedan många år tillbaka agenturen på Rozone smådelstvättar i Sverige. Detta innebär att vår välutrustade verkstad i anslutning till huvudkontor och lager i Uppsala kan hjälpa till med service eller reparation av er maskin.
Smartwasher
Smartab har sedan många år tillbaka agenturen på Smartwasher smådelstvättar i Sverige. Detta innebär att vår välutrustade verkstad i anslutning till huvudkontor och lager i Uppsala kan hjälpa till med service eller reparation av er maskin.
WER
Smartab är återförsäljare av Rupes polermaskiner. Detta innebär att vi inte utför någon service eller reparation på dessa maskiner. Samtliga ärenden ej gällande Rupes garanti, såsom service eller reparation hänvisas till WER direkt.
Cyclo
Smartab har sedan många år tillbaka agenturen på Cyclo polermaskiner i Sverige. Detta innebär att vår välutrustade verkstad i anslutning till huvudkontor och lager i Uppsala kan hjälpa till med service eller reparation av er maskin.
Festool
Smartab är återförsäljare av Festool polermaskiner. Detta innebär att vi inte utför någon service eller reparation på dessa maskiner. Samtliga ärenden ej gällande Festool garanti, såsom service eller reparation hänvisas till Festool direkt.
Flex
Smartab är återförsäljare av Flex polermaskiner. Detta innebär att vi inte utför någon service eller reparation på dessa maskiner. Samtliga ärenden ej gällande Flex garanti, såsom service eller reparation hänvisas till Flex direkt.
Alcon
Smartab är återförsäljare av Alcon Högtryckstvättar AB. Detta innebär att vi inte utför någon service eller reparation på dessa maskiner. Samtliga ärenden ej gällande Alcon garanti, såsom service eller reparation hänvisas till Alcon direkt.