Du är här: HemUtbildningSmartabskolan

Smartabskolan

Utbildning hos Sveriges ledande företag i branschen

Hälsa på hos oss, Sveriges ledande företag i branschen, och lär er grunderna inom kemikaliekunskap och bilvård.
Den populära Smartabskolan är en fullmatad och lärorik tvådagarsutbildning med både teoretiska och praktiska moment som tar er in i bilvårdsvärlden. Kursen hålls i våra moderna utbildningslokaler i anslutning till huvudkontor och lager i Uppsala. Här träffar ni våra erfarna kursledare med mångårig erfarenhet i branschen som kommer guida er genom utbildningen.

Till Smartabskolan är alla väkomna
Till Smartabskolan är alla välkomna. Både nya och befintliga kunder, områdeschefer, beslutsfattare, upphandlare eller ni som helt enkelt bara är bilvårdsintresserade. För att kunna hålla en så hög nivå som möjligt på utbildningen har vi begränsat antalet deltagare till nio personer per kurstillfälle. Under lättsamma former och genom gemenskap ser vi till att samtliga kursdeltagare når utbildningens mål.

Lär känna produkterna och dess egenskaper
Att utbilda våra kunder är viktigt för oss. Den huvudsakliga kostnaden inom bilvård idag är arbetskraften. Med bättre kunskap om kemins grunder, våra produkter och deras egenskaper blir användandet i er dagliga verksamhet enklare men framförallt mer kostnadseffektiv.

Utbildningens mål
Utbildningens mål är att ge grundläggande kunskaper inom områdena kemikaliekunskap, yrkeshygien, miljö och kemikalier samt ergonomi. Fördjupad kunskap inom områdena avfettning och rengöring, oxidborttagning, lackrengöring, polering och vaxning, plast och gummirekonditionering, interiörtvätt och impregnering samt polermaskinshantering.

Anmälan, avgifter och kontakt
Kursavgift 5600:- varav anmälningsavgift 570:-. Moms tillkommer.
(inkluderar kursdokumentation, material, luncher samt för- och eftermiddagsfika)

För mer information: Kursledare Alexander Caris, 0705-142528 eller alexander.caris@smartab.com

För bokning: Kursadministratör Lotta Blombäck, 018-153108 eller lotta.blomback@smartab.com eller använd formuläret nedan.

Utbildningstillfällen 2020/2021

P.g.a. Covid situationen är Smartabskolan stängd tillsvidare.

  • Fyll i namn på kursdeltagare
    Väl datum för din utbildning