Vi sponsrar Pontus Tidemands WRC-satsning i Svenska Rallyt 2013

Vi sponsrar Pontus Tidemands WRC-satsning i Svenska Rallyt 2013

alt

alt

alt

alt

Nu till helgen, 7-10 Februari, går Rally Sweden 2013 av stapeln. Den Smartab-sponsrade Ford Fiesta RS WRC-bilen framförs av värmländska stjärnskottet Pontus Tidemand. Smartab har tillsammans med Westmatic, Helmia, Norma, Thermia, LVD och Perfekta gått samman för att gör en start i Rally Sweden möjlig för denna unga talang.

Pontus har de två senaste SM-tävlingarna varit helt enastående och vunnit med stor marginal. Smartab tillsammans med de övriga företagen ser vikten i att lyfta fram och stötta denna unga värmlänning och hoppas på att detta skall vara startskottet för att få en svensk världsmästare.

Vidare kommer alla företagen finnas ute i skogen under helgen för att heja fram Pontus. Nu håller vi tummarna och hejar så mycket vi kan under helgen. Lycka till Pontus!

Mer info:
www.gopontus.com
www.rallysweden.com
www.wrc.com

Andra nyheter