Anpassa sidan
it2u
Du är här just nu: Hem » Bilvårdsutbildning
onsdag, 12 aug 2020

Bilvårdsutbildning

E-postadress Skriv ut


Utbildning hos Sveriges ledande företag i branschen

Hälsa på hos oss, Sveriges ledande företag i branschen, och lär Er grunderna inom kemikaliekunskap och bilvård. Den populära Smartabskolan är en fullmatad och lärorik tvådagarsutbildning med både teoretiska och praktiska moment som tar Er in i bilvårdsvärlden. Kursen hålls i våra moderna utbildningslokaler i anslutning till huvudkontor och lager i Uppsala. Här träffar Ni våra erfarna kursledare med mångårig erfarenhet i branschen som kommer guida Er genom utbildningen.


Till Smartabskolan är alla väkomna

Till Smartabskolan är alla välkomna. Både nya och befintliga kunder, områdeschefer, beslutsfattare, upphandlare eller Ni som helt enkelt bara är bilvårdsintresserade. För att kunna hålla en så hög nivå som möjligt på utbildningen har vi begränsat antalet deltagare till nio personer per kurstillfälle. Under lättsamma former och genom gemenskap ser vi till att samtliga kursdeltagare når utbildningens mål.


Lär känna produkterna och dess egenskaper

Att utbilda våra kunder är viktigt för oss. Den huvudsakliga kostnaden inom bilvård idag är arbetskraften. Med bättre kunskap om kemins grunder, våra produkter och dess egenskaper blir användandet i Er dagliga verksamhet både enklare men framförallt mer kostnadseffektiv.


Utbildningens mål

Utbildningens mål är att ge grundläggande kunskaper inom områdena kemikaliekunskap, yrkeshygien, miljö och kemikalier samt ergonomi. Fördjupad kunskap inom områdena avfettning och rengöring, oxidborttagning, lackrengöring, polering och vaxning, plast och gummirekonditionering, interiörtvätt och impregnering samt polermaskinshantering.


Anmälan, avgifter och kontakt

Kursavgift 5600:- varav anmälningsavgift 570:-. Moms tillkommer.
(inkluderar kursdokumentation, material, luncher samt för- och eftermiddagsfika) 

För mer information: Kursledare Alexander Caris, 0705-142528 eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

För bokning: Kursadm. Lotta Blombäck, 018-153108 eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen eller använd formuläret nedan.

Gör din anmälan här!

Anmälan till "BILVÅRDSUTBILDNING"
Företagsnamn (*)

Please type your full name.
Deltagarens namn (*)

Du glömde att ange deltagarens namn
Mobiltelefonnr (*)

Invalid Input
Utbildningsdatum (*)

Please tell us how big is your company.
Postadress / Postort

Invalid Input
Gatu / Boxadress

Invalid Input
E-mail (*)

Invalid email address.

  
Utbildningar 2020

  • 4-5 februari
  • 3-4 mars
  • 31 mars - 1 april
  • 5-6 maj
  • 2-3 juni

13-14 feb

13-14 mars

3-4 april

15-16 maj

12-13 juni

21-22 aug

11-12 sep

9-10 okt

13-14 nov

4-5 dec