Se Ingemar Svensson Rallying´s häftiga Fiesta WRC på MaskinExpo 2012!

 

 

I vår monter (2121) på MaskinExpo 2012 som hålls den 24-26 maj 2012 på STOXA (Stockholm Outdoor Exhibition Area) kommer Ingemar Svensson Rallying visa sin häftiga Ford Fiesta WRC rallybil. Bilen är av årsmodell 2011 och kördes förra året i VM-sammanhang av bl.a. Fords fabriksförare Jari Matti Latvala. Kom förbi vår monter på MaskinExpo 2012 och titta närmare på Sveriges modernaste och värsta rallybil.

Ingemar Svensson och kartläsare Niklas Edvardsson blir de första i Sverige som tävlar med Ford Fiesta WRC och kommer 2012 delta i de SM-deltävlingar som återstår och målet är även att vara med i VM-deltävlingen i Finland i augusti.

 

Smartab kommer under 2012 stötta Ingemar Svensson Rallying och se till att WRC-bilen hålls ren och snygg med hjälp av marknadens ledande produkter inom bilvård och industrikemikalier.