Du är här: HemSanitet & Övrigt

Ett Utmärkt sortiment

….. för fräschare lokaler

När kunder besöker Er är det inte bara bilarna som skall se bra ut. Din visningshall, verkstad och andra kundområden måste också vara rena och fina. Kunden tar ofta sitt beslut baserat på det totala intrycket som Ert företag har gjort. Smutsen som finns i Era lokaler är den samma som finns på Era bilar.

Våra vetenskapliga utredningar av denna smuts har lett till ett brett spektrum av rengöringsmedel för Era lokaler som rår på de olika typer av smuts och fett som associeras med fordon.

Golvrengörare och fettlösare möjliggör att bilassocierat smuts och fett kan tas bort från alla typer av golv, från korkgolv i visningshallar till golvet i Er verkstad.

Sanitetsrengöring, allrengöring samt desinfektionsmedel ser till att Era allmänna utrymmen är rena och hygieniska.

….. och även för din personal

Autosmarts breda linje av hudvårdsprodukter har designats för att vara effektiv på all smuts man kommer i kontakt med när man arbetar med bilar. Från skyddskrämer, som skyddar mot rengöringsmedel och lösningsmedel, till grovtvål, som löser kol och fett, och även mildtvål för att användas dagligen på Era allmänna utrymmen. I sortimentet ingår produkter för kontor, duschutrymmen, verkstäder och billackeringar