Med mer än 150 produkter utvecklade för professionellt bruk kan våra kunder vara säkra på att finna just den typ av produkt se söker. Fordon är idag en av de största kapitalinvesteringar vi gör och underhåll och skötsel har avgörande betydelse för livslängd och funktion.

Rekonditioneringsprodukter som ger lacken en ny glans, skyddar nya fordon från oxidation, avlägsnar matt lack och repor samt ger långtidsskydd på lacken, Specialprodukter för invändig rengöring och skydd. Produkter som rengör och skyddar gummi, vinyl och plast samt återger dessa material nybilsutseende.

Avfettnings- och rengöringsmedel för alla typer av fordon. Produkter för allt från entreprenadmaskiner till utställningsbilar. Produkterna är självklart miljöanpassade och högkoncentrerade.

Specialprodukter för livsmedelsindustrin som både avfettar, rengör och bakteriesanerar i ett och samma steg.
Produkter som avlägsnar stenskott och reparerar skador på gummi, bilklädsel och plastdetaljer.

Utöver alla olika kemiska produkter erbjuder vi marknadens mest omfattande sortiment av tillbehör. Allt från kemikalieblandare, klädseltvättmaskiner och påläggningssprutor till specialborstar för att avlägsna hår från bilklädsel ingår i detta sortiment, som även omfattar högtrycks och hetvattentvättar. Utvecklingen av maskiner och tillbehör är numera ett av våra stora områden och kan även utveckla specialtillbehör efter alla våra kunders egna önskemål.