Du är här: HemVåra tjänster

Rikstäckande organisation

Med vår rikstäckande organisation bestående av egna distributionsbilar, eller som vi gärna kallar det, ”rullande butiker”, finns vi alltid nära er för att snabbt och enkelt kunna ge en service utöver det vanliga.

Mer än 85% av sortimentet i våra ”rullande butiker”

Vårt framgångskoncept bygger framförallt på tillgängligheten till det stora sortiment genom våra ”rullande butiker”. Stora butiksinredda och välfyllda lastbilar kör varje dag runt med mer än 85% av vårt sortiment på lager, allt från stora 205L fat med alkalisk avfettning till minsta lilla kol för polermaskin. Man handlar precis den volym eller antal som behövs, och kan självfallet få samtliga av våra produkter demonstrerade.

Integrerade bulksystem ger unikt leveranssätt

Alla våra 27 ”rullande butiker” är installerade med integrerade bulksystem. Som enda företag i branschen kan vi fylla på alkalisk avfettning direkt i Ert kärl. Bättre pris, tidsbesparande och smidigare hantering, minskad lagerhållning och att slippa forsla bort tomemballage är bara några av fördelarna.

Teknisk expertis och mångårig erfarenhet

Med mångårig erfarenhet av att lösa alla typer av problem inom kemikalie- och bilvårdsbranschen kombinerat med teknisk expertis hjälper det oss att hitta den perfekta blandningen av produkter, utrustning och support för att tillgodose våra kunders behov. Fordon är idag en av de största kapitalinvesteringar vi gör och underhåll och skötsel har avgörande betydelse för livslängd och funktion. Då är det viktigt att kunna lita på sin leverantör och dess produkter.

Egen produktutveckling

Autosmarts egna design- och ingenjörsavdelning har utvecklat en komplett uppsättning av tillbehör och utrustning. Varje produkt är designad för att hjälpa Er att få ut det mesta möjliga av alla våra kemikalier.

Koncentrerade produkter

Autosmarts produkter är mer koncentrerade än andra produkter på marknaden.

Kostnadseffektiva automatiska blandarsystem

Vår uppsättning av kostnadskontrollsystem sätter spädningsnivåer som ger det optimala resultatet till den lägsta möjliga kostnaden.

Utbildning

Sedan många år tillbaka driver vi vår populära Smartabskola i våra lokaler i anslutning till huvudkontor och lager i Uppsala. Att utbilda våra kunder är viktigt för oss. Med bättre kännedom om produkter och dess egenskaper blir användandet av dessa både smidigare och mer kostnadseffektivt. Smartabskolan inriktar sig främst inom bilvård men behandlar också ämnen som ergonomi och yrkeshygien. Givetvis kan vi även skryddarsy utbildningar på plats hos er anpassad för den verksamhet som bedrivs.

Den huvudsakliga kostnaden inom bilrekonditioneringsbranschen är arbetskraften. Smartab försäkrar Er om att Er personal lär sig de mest effektiva metoderna inom bilrekonditionering.

Genom att lära sig använda de rätta produkterna, utrustning och tillbehör för de olika momenten kommer De att kunna arbeta snabbare och få ett bättre resultat. Till och med den erfarnaste personal kan lära sig en ny effektivare och kostnadseffektivare teknik.

Service & verkstad

I anslutning till huvudkontor och centrallager i Uppsala återfinns vår verkstad för service och reparation av maskiner. Med hjälp av god lagerhållning av reservdelar kan vi hålla en högre standard och ge våra kunder snabbare service. Vår servicetekniker hjälper er gärna med råd och tips för att öka livslängden på era maskiner.